Systemutveckling

Säg ”Systemutveckling” och vår puls går upp

Vi brinner för systemutveckling och vi arbetar produktoberoende. Bland våra kunder finns produktutvecklande och tjänsteproducerande företag från en rad branscher. Vi tar fram allt från verksamhetsstödjande system och tjänsteplattformar som hanterar hundratusentals användare och stora mängder data, till appar och webblösningar. Genom vår expertis tar vi ofta rollen som arkitekt eller lead developer och levererar lösningar som håller hög kvalitet över lång tid.

Backend

Java, C# och Golang är de språk vi främst använder när vi bygger nya system åt våra kunder. Det handlar ofta om prestandakrävande system som hanterar stora mängder data. Fokus ligger på att bygga robusta arkitekturer och att hitta de enklaste lösningarna på komplexa problem. Vi jobbar testdrivet med kontinuerliga leveranser av körbar kod och fokuserar på MVP för att maximera kundnyttan och minimera riskerna med leveranserna.

Web

Vi älskar teknik och har stor erfarenhet inom modern webutveckling. Våra utvecklare har en enorm erfarenhet av att skapa frontendlösningar som fungerar för majoriteten av enheter – oavsett hur backend ser ut. Utveckling av komplexa webkomponenter i komplexa miljöer där det finns krav på prestanda och skalbarhet, enkelt att underhålla och hög tillgänglighet är vårt fokusområde.

Cloud

Cloud-kompetens har blivit en naturlig del av arkitekters och utvecklares vardag. Vi håller oss ajour med de senaste teknikerna och hjälper våra kunder gå från stora monoliter till att bygga små tjänster som körs i Cloud miljöer. Vi fokuserar mest på utveckling för Azure, AWS och GCP.

Systemutveckling

Systemutveckling

Vi brinner för systemutveckling och vi arbetar produktoberoende för företag från en rad branscher.

Läs mer
Våra drivkrafter

Jobba hos oss

Om du är en nyfiken utvecklare inom Java, .Net eller Embedded, hoppas vi att vi har fångat ditt intresse.

Läs mer
Embedded

Embedded

Vi utvecklar programvara för realtidssystem – från små, dedikerade system till stora och komplexa.

Läs mer

Alla projekt är unika.
Hör av dig om du vill prata om ditt.

Kontakta oss